Lite bättre sömn i natt…

I går kom C hem igen, de första dagarna i skolan efter semestern verkar ha gått bra. Det var bara i går det hade ”strulat” lite, men det brukar vara så de dagar han byter boende (alltså från mamma till pappa och tvärtom). Han sa dock en sak som ökade på min ångest, när det var dags för middag sa han; -”mamma, varför äter vi frysmat så ofta?” Ja, vad svarar man på det? Att mamma inte kan planera matinköp, att mamma inte har energi tillräckligt för att laga mat, att det tar för mycket kraft att planera vad vi ska äta till middag? Jag önskar att jag kunde lära mig att planera bättre, storhandla och göra storkok och frysa in, men det har aldrig fungerat. Jag får ångest  bara av att skriva en handlarlista… som jag sedan oftast glömmer när jag väl tar mig till affären.

Det gick i alla fall bättre att somna i tid i går. Det är en trygghet att ha C hemma, och när han verkar må bra så känns det lite lugnare inombords. Visst låg jag vaken ett bra tag efter det att jag lagt mig, men tankarna skenade inte i väg åt fel håll.

I morse började C klaga på att han kände sig sjuk, ont i magen och huvudvärk. Han har ju haft perioder tidigare när han blir ”sjuk” när han ska gå till skolan. Oftast försvinner alla symptom när han kommer till skolan (han säger i alla fall inget till personalen där), men jag kan ändå inte låta bli att fundera på varför han blir ”sjuk” när han ska dit.

Nu ska jag sätta mig och försöka fylla i ansökan till socialtjänsten och gå igenom alla räkningar som inte kan betalas den här månaden. Jag insåg också att jag har tid för besiktning av bilen på måndag. Bromsar m.m måste lagas innan dess… och jag har inte ens kommit så långt att jag har köpt de delar som behövs. Biltema är väl billigast, men det ligger ju i Göteborg. Suck… orkar inte tänka.

~ av orkarinteprata på 25 augusti, 2011.

2 svar to “Lite bättre sömn i natt…”

  1. Hej! Jag vet att du och jag inte känner varandra alls, typ. Men eftersom att du är en vän till min kära Herr Randig så blir det tyvärr så för dig att jag bryr mig om dig med, även fast vi inte känner varandra (ja, jag är lite av ett psyko). Snart kommer den här kommentaren bli svammlig, men innan dess så vill jag att du ska veta att du alltid kan räkna med oss/mig, behöver du hjälp med något, vill du ha med dig en vän som stöttar dig exempelvis när du handlar så vill jag att du ska veta att vi finns och att vi mer än gärna hjälper dig. Jag gillar inte många människor men du har något som jag gillar, kanske är det för att jag vet hur bra du och Herrn kommer överens, jag vet inte, men du kan alltid räkna med oss! På riktigt alltså, på allvar, behöver du stöttning så tveka inte.

    • Den kommentaren värmde ska du veta. Jag har alltid känt mig obekväm med att ta emot hjälp och stöttning… men det känns ändå skönt att veta att den finns där. Ps. Jag gillar psykon, speciellt när de är så fina människor som dig. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: