Missade sömntåget…

… i kväll också.

Jag förstår inte varför det är så svårt för mig att varva ner på kvällen. Det känns ofta som att min ”dag” börjar klockan nio på kvällen, oavsett vilken tid jag kliver ur sängen på morgonen. (Eller varför ordet ”oavsett” fastnar i skallen på mig och upprepas så många gånger att jag tillslut blir osäker på vad det egentligen betyder och måste googla på dess betydelse.)

Klockan är nu 02:10 och jag borde väl sova… men min hjärna vill inte.

Det har börjat susa i skallen på mig också, mer än vanligt alltså. 😉 Det måste vara en biverkning av medicinen för det började när jag ökade dosen. Jag har ett konstant susande ljud i öronen, det är precis som att jag HÖR min puls i huvudet. Jag har inte så ont av det dagtid, men när jag lägger mig ner och ska försöka sova är det fruktansvärt störande!

I går testade jag en ny grej när jag låg och försökte somna, jag räknade får! Eller ja… jag kom egentligen bara till får nummer ett. Jag körde liksom fast där med får nummer ett. Skulle det vara ett vitt eller svart får? Skulle fåret springa, gå eller hoppa över något? I vilken slags miljö skulle fåret vara? Varifrån kom fåret och vart skulle det? Nej usch va rörigt! Räkna får är inget för mig.

John Blund… var är du?

 

 

 

~ av orkarinteprata på 6 september, 2011.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: