Blir så trött på mig själv…

Jag var på ganska bra humör när jag klev ur sängen i morse, solen sken och jag kände mig hyfsat utvilad. Efter en promenad med hunden satte jag mig för att äta lite frukost… och fick syn på högen med räkningar. F–n också! Jag har glömt att betala räkningarna för februari! Jag har ju suttit här varenda dag och sett högen med räkningar… men inte reflekterat över att de faktiskt ska betalas. *suck* Som tur var fanns det tillräckligt med pengar på kontot, men de flesta räkningarna blir en vecka försenade nu.

Sedan hittade jag en hel del andra papper som jag egentligen skulle behöva se över, men min hjärna vill inte alls vara med.

 

 

~ av orkarinteprata på 2 mars, 2012.

4 svar to “Blir så trött på mig själv…”

  1. Tack för påminnelsen 🙂

  2. Det där känner jag igen mer än väl. Jag har en tendens att totalt strunta i räkningar och motiverar det med ”att det ordnar sig” vilket det också gör, fast till ett pris av fortsatt dåligt mående. Jag vet så väl att räkningar ska betalas men har mitt belöningssystem som värsta fiende. Jag belönar mig duktigt varje månad då jag allt som oftast ligger på svältgränsen veckan efter att pengar kommit in. Jag är sjukskriven så jag har pengar egentligen, men men, dom ser aldrig ut till att räcka hur jag än gör. Detta är ett av mina större problem som jag håller på att ändra, men det går sakta.
    Ha det bäst!

    • Jag förstår vad du menar med ”belöningssystem som värsta fiende”… Jag kämpar också med att få ordning på min ekonomi, men det är inte lätt när man motarbetar sig själv hela tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: